Formulari d'alta

Omple aquest formulari amb les teves dades i recull la targeta a les taquilles del teu cinema
Dia

Mes

Any
Les dades personals que voluntàriament ens facilita en aquesta sol·licitud es incloure en un arxiu automatitzat en el qual es conservaran de manera confidencial d'acord amb el que disposa la LOPD 2018. Si per qualsevol raó vol modificar o cancel·lar algun o totes les seves dades, si us plau, comuniqui'ns-ho trucant al 937 23 98 00.
  • e-Entrada
  • Dolby Digital
  • Festes d'aniversari i Lloguer de sales
icon

Ja saps, que com sempre pots comprar les teves entrades des de casa per internet, però ara, a més a més, et sortiran més bé de preu i no hauràs de fer cues per recollir-la. Pots venir amb el comprovant amb el codi de barres que t'enviem per mail, tant amb paper com al mòbil, només l'hauràs d'ensenyar al porter i entrar directament a la teva sala a gaudir de la pel·lícula.

Amb les entrades per internet tot són avantatges! 

icon

Gaudeix de les nostres sales amb sistema de so Dolby Digital i els nostres projectors Digitals Full HD. A Catcines tenim els millors projectors digitals, NEC, Barco, sistema 3D Master Image, que juntament amb els nostres servidors DOREMI, faran que el cinema es vegi com mai.

Gràcies a la tecnologia digital, i les constants millores que el mercat ens ofereix, als Cinemes Eix Macià estem treballant per portar el millor cinema a Sabadell. Estem preparant les sales per poder-vos oferir el més avançat sistema de so Dolby Atmos, que podràs gaudir molt aviat.

Cinemes Eix Macià sempre a l'avantguarda de la tecnologia

Vols celebrar la festa del teu aniversari al cine amb els teus amics? Has de presentar el teu producte per una audiència especial? Vols gaudir del cinema en família amb els teus familiars o amics?

A Cinemes Eix Macià posem al vostre abast tots els nostres serveis per obtenir el millor resultat. Tant si es amb els amics com a nivell professional.

Posat amb contacte amb nosaltres i prepararem el millor entorn per tu i els teus.

ANGRY BIRDS 2

ANGRY BIRDS 2

PARTICIPA aqui...

ERASE UNA VEZ HOLLYWOOD

ERASE UNA VEZ HOLLYWOOD

PARTICIPA aqui...

A 47 METROS

A 47 METROS

PARTICIPA aqui...