Avantatges Club

Amb la Targeta Eix Macià Cinema aconseguiràs punts cada vegada que vinguis al cine. Els punts, els podràs canviar per entrades gratis, crispetes, refrescs, regals de cine, i moltes coses mes. Consulta el premis a l'apartat de premis amb la teva targeta i el teu PIN.

Que haig de fer per aconseguir la targeta Cat Eix Macià Cinema?
Emplena el formulari que trobaràs aquí i passa per la taquilla a recollir-la. I comença a gaudir del cinema.

Que costa la Targeta Eix Macià Cinema?
La targeta es gratuïta, si la perds, t'en farem una altre, si la tornes a perdre... aleshores l'haurem de cobrar ( 2€ )

Com es fa servir la Targeta Eix Macià Cinema?
Es tant fàcil com presentar-la cada vegada que vagis a la taquilla al caixer o per internet, i al fer la compra, automàticament sumaràs punts al teu compte.

Puc comprar entrades per internet i per el caixer del cine?
Si, cap problema. per internet, has de marcar l'opció de "targeta client" i després t'has d'identificar amb el número de la teva targeta i el teu PIN (si no el saps o l'has perdut, el pots tornar a demanar a la taquilla).

En el cas del Caixer, només has de posar primer la targeta Targeta Eix Macià Cinema, seguir les instruccions de la pantalla, fins que et demana que posis la teva targeta de crèdit per realitzar el pagament.

Puc pagar amb la Targeta Eix Macià Cinema?
Pots fer pagaments amb la teva targeta si has demanat que sigui de prepagament, és a dir, que pots carregar la teva Targeta amb diners que podràs fer servir per comprar entrades i aconseguir punts. De fet amb la modalitat de prepagament aconseguiràs més punts que amb la targeta només de punts.

Quants punts aconsegueixo amb cada entrada?
Depèn, cada entrada té uns punts determinats, entre 5 i 8 punts per entrada en funcio del preu.

Que més puc aconseguir amb els punts?
A part de les entrades, pots canviar els teus punts per crispetes, begudes, i molts més regals que trobaràs a l'apartat de punts i premis.

  • e-Entrada
  • Festes d'aniversari i Lloguer de sales
  • Dolby Digital
icon

Ja saps, que com sempre pots comprar les teves entrades des de casa per internet, i no hauràs de fer cues per recollir-la. Pots venir amb el comprovant amb el codi de barres que t'enviem per mail, tant amb paper com al mòbil, només l'hauràs d'ensenyar al porter i entrar directament a la teva sala a gaudir de la pel·lícula.

Amb les entrades per internet tot són avantatges! 

icon

Vols celebrar la festa del teu aniversari al cine amb els teus amics? Has de presentar el teu producte per una audiència especial? Vols gaudir del cinema en família amb els teus familiars o amics?

A Cinemes Eix Macià posem al vostre abast tots els nostres serveis per obtenir el millor resultat. Tant si es amb els amics com a nivell professional.

Posat amb contacte amb nosaltres i prepararem el millor entorn per tu i els teus.

icon

Gaudeix de les nostres sales amb sistema de so Dolby Digital i els nostres projectors Digitals Full HD. A Multicinemes Eix Macià tenim els millors projectors digitals, NEC, Barco, sistema 3D Master Image, que juntament amb els nostres servidors DOREMI, faran que el cinema es vegi com mai.

Gràcies a la tecnologia digital, i les constants millores que el mercat ens ofereix, als Cinemes Eix Macià estem treballant sempre per portar el millor cinema a Sabadell. Ja pots gaudir del més avançat sistema de so, Dolby Atmos

Cinemes Eix Macià sempre a l'avantguarda de la tecnologia

2D217806 3FFF 45CA AFE3 77071C59C591

PACK FAMILIAR

PACK FAMILIAR

+ info
ACEC

ACEC

PARTICIPA aqui...

DOLBY ATMOS

DOLBY ATMOS

MAS INFORMACCION aqui...

CLIENT CLUB

CLIENT CLUB

FORMULARI D'ALTA aqui... ,PREMIS aqui... ,DECOMPTES aqui...

+ info